Προϊόντα Επαγγελματικών Πλυντηρίων Πιάτων

H EVANS κατέχει μακρόχρονη εμπειρία στη σύνθεση και παραγωγή εξειδικευμένων απορρυπαντικών για το επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων, ικανών να αντιμετωπίσουν ακόμα και τις δυσκολότερες περιπτώσεις καθαρισμού πιάτων ,σκευών και ποτηριών με χαμηλό κόστος χρήσης.

DISHWASH

Απορρυπαντικό πιάτων υψηλής δραστικότητας, χαμηλού αφρισμού για χρήση σε περιοχές με μικρή έως μέτρια σκληρότητα νερού. Κατάλληλο για χρήση με όλους τους τύπους πλυντηρίων πιάτων μίας ή πολλαπλών δεξαμενών.

Ph – αραίωση 3mls/lt: 11.9
Συσκευασία: 2 Χ 5lt & 1 X 20lt

DISHWASH EXTRA

Συμπυκνωμένο, χαμηλού αφρισμού απορρυπαντικό πιάτων, κατάλληλο για όλους τους τύπους νερού. Σύνθεση που προστατεύει από την ταννίνη και παρέχει λάμψη στα πιάτα/ποτήρια. Κατάλληλο για χρήση με όλους τους τύπους πλυντηρίων πιάτων μίας ή πολλαπλών δεξαμενών.

Ph – αραίωση 3mls/lt: 11.9
Συσκευασία: 2 Χ 5lt & 1 X 10lt & 1 X 20lt

RINSE AID

Συμπυκνωμένο μίγμα επιφανειοδραστικών ουσιών χαμηλού αφρισμού για την επιτάχυνση του στεγνώματος πιάτων, γυαλικών και μαγειρικών σκευών. Για χρήση σε πλυντήρια πιάτων μονής ή πολλαπλών δεξαμενών σε κουζίνες, καντίνες, εστιατόρια, ξενοδοχεία και μπαρ. Αποτελεσματικό σε συνθήκες ήπιου, μέτριου και σκληρού νερού.

Ph – αραίωση 3mls/lt:
Συσκευασία: 2 Χ 5lt & 1 X 20lt

DESCALE

Εξαιρετικά συμπυκνωμένο προϊόν για την αφαίρεση των αλάτων και της σχετικής βρωμιάς από όλους τους τύπους πλυντηρίων πιάτων και ποτηριών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση των αλάτων από άλλα σκεύη από ανοξείδωτο ατσάλι, σκευή, μπεν-μαρί, βραστήρες, τσαγιέρες και καφετιέρες.

Ph – αραίωση 1:25: 1.40
Συσκευασία: 2 Χ 5lt