Προϊόντα Επαγγελματικών Πλυντηρίων Ρούχων

H EVANS προσφέρει μία πλήρη σειρά λύσεων για το βιομηχανικό πλυντήριο, καλύπτοντας ακόμη και τις πιο πολύπλοκες απαιτήσεις καθαρισμού του επαγγελματικού ιματισμού, με πολύ χαμηλό κόστος χρήσης, συμβάλλοντας έτσι στην αποδοτικότερη λειτουργεία της επιχείρησης.

Crusader Fabric Conditioner

Μαλακτικό ρούχων για βιομηχανική & επαγγελματική χρήση.

Πολύ αποτελεσματικό μαλακτικό ρούχων που αναπτύχθηκε για χρήση σε βιομηχανικά πλυντήρια και πλυντήρια που λειτουργούν σε εγκαταστάσεις ξενοδοχείων και νοσοκομείων. Για καλύτερα αποτελέσματα, να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη σειρά προϊόντων για πλυντήρια ρούχων Evans Pro.

Ph: 3.5
Συσκευασία: 1 X 20lt

Crusader Pro Sour

Υγρό ρύθμισης του pH για βιομηχανική & επαγγελματική χρήση.

Όξινο υγρό που προορίζεται για χρήση στην τελευταία φάση της διαδικασίας πλύσης, με στόχο την εξουδετέρωση του διαλύματος πλύσης και τη ρύθμιση του pH του σε ουδέτερη ή ελαφρώς όξινη τιμή.

Ph: 2
Συσκευασία: 1 X 20lt

Crusader Oxy Destainer

Προϊόν αφαίρεσης λεκέδων μόνο για βιομηχανική & επαγγελματική χρήση.

Ισχυρό προϊόν αφαίρεσης λεκέδων με υπεροξείδιο, με ασφαλή λευκαντική δράση.

Ph: 2
Συσκευασία: 1 X 20lt

Crusader Pro Booster

Αλκαλικό συμπλήρωμα για βιομηχανική & επαγγελματική χρήση.

Μίγμα αλκαλικών ουσιών πλύσης σε συνδυασμό με συμπλοκοποιητές και παράγοντες που δεν επιτρέπουν την εκ νέου απόθεση των ρυπαντών.
Το ενισχυτικό πλύσης Crusader Pro Booster προορίζεται για χρήση σε συνδυασμό με το υγρό απορρυπαντικό Crusader Pro Liquid έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η ολοκλήρωση της χημείας της πλύσης. Αυτό το σύστημα ξεχωριστών προϊόντων εξασφαλίζει τη δυνατότητα προσαρμογής της αναλογίας απορρυπαντικών και αλκαλικών ουσιών σε κάθε τύπο βρωμιάς. Έτσι, εξασφαλίζεται η πιο οικονομική χρήση των χημικών ουσιών.

Ph: 13
Συσκευασία: 1 X 20lt

Crusader Pro Emulsifier

Επιφανειοδραστικό συμπλήρωμα για βιομηχανική & επαγγελματική χρήση.

Επιφανειοδραστικό συμπλήρωμα που αναπτύχθηκε με στόχο την αύξηση της συγκέντρωσης των επιφανειοδραστικών ουσιών στη διαδικασία πλύσης. Πολύπλοκο μίγμα πλήρως βιοαποδομήσιμων, μη ιονικών επιφανειοδραστικών ουσιών που εξασφαλίζουν βέλτιστες ιδιότητες διαβροχής, καθαρισμού και γαλακτωματοποίησης.

Ph: 7
Συσκευασία: 1 X 20lt

Crusader Pro Liquid

Απορρυπαντικό για βιομηχανική & επαγγελματική χρήση.

Συμπυκνωμένο υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, σχεδιασμένο ώστε να λειτουργεί σε όλες τις θερμοκρασίες, σε σκληρό ή μαλακό νερό. Προορίζεται για χρήση σε συνδυασμό με τη σειρά προϊόντων Crusader Pro σε εμπορικές εφαρμογές και πλυντήρια ρούχων που λειτουργούν σε εγκαταστάσεις.

Ph: 7
Συσκευασία: 1 X 20lt